Lundborgvej 3, DK-8800 Viborg

john@finanshuset-viborg.dk

Finanshuset Viborg logo

Virksomhedsrådgivning

Virksomhedsrådgivning

Uvildig, uafhængig økonomisk rådgivning betaler sig selv!

Vi tilbyder rådgivning, sparring eller udførelse af konkrete opgaver efter aftale, til nystartede iværksættere, eller mindre og mellemstore etablerede virksomheder.

Finansiering

Finansiering

Virksomhedens finansieringsbehov kan være meget komplekst, og der kan være mange individuelle forhold, der spiller ind, på hvilken løsning der er mest attraktiv.

Der findes en lang række forskellige måder at løse finansieringsbehovet på, og det kan have stor betydning for virksomheden, at man har den rette kombination, således at man forsat har noget handlefrihed, og den rette pris på finansieringen.

Uvildige og uafhængige øjne kan sætte fokus på mulighederne og udfordringerne, således at man kan diskutere og sparre om hvilken løsning der er realistisk og rentabel.

Følgende muligheder kan overvejes:

  • Kassekredit
  • Banklån
  • Kreditforeningslån
  • Vækstkaution
  • Leje elle lease
  • Factoring
  • Private lån
  • Crowdfunding

Sparring

Sparring

Mange ejerledere eller direktører sidder ofte alene med overvejelser i forskellige sammenhængen, og har nogle gange behov for andre øjne end revisor og banken kan levere.

Det vil ofte være bestyrelsesformanden eller bestyrelsen der er nærmest, men hvis den nu ikke er der, eller hvis den kun har formel betydning, så kan det være særdeles givtigt at få indspark udefra.

Med en meget alsidig erhvervsbaggrund, og mange års erfaring, dels som selvstændig og dels som rådgiver, kan vi bringe nye øjne på virksomhedens forhold, og måske stille de spørgsmål, som de daglige rådgivere ikke stiller.

Få en konkret snak om hvad du har behov for, og vi kan byde ind med vi kan tilbyde.

Pensionsordninger

Pensionsordninger

I nogle virksomheder er det en naturlig ting, at man via en overenskomst betaler til medarbejdernes arbejdsmarkedspensioner, i andre virksomheder har man valgt at lave en firmapensionsaftale, nogle steder bidrager arbejdsgiveren til pensionen, andre steder administrerer arbejdsgiveren blot medarbejderens private pensionsindbetalinger via lønudbetalingen, så mulighederne er mange.

Det kan for virksomhederne være en stor fordel, at have kendskab til og overblik over, hvordan deres medarbejdere er stillet, hvis de kommer galt afsted. Dels har de lettere ved at støtte deres medarbejdere i en uheldig situation, dels har de også nemmere ved at overskue hvilken konsekvens det har for virksomheden.

Det kan være svært at få overblik over de mange forskellige forsikringsdækninger, og tvivlen kan nemt opstå om det er de rigtige løsninger man har i sin ordning. Er der den rigtige dækning, er det nok, eller for meget, og er de konkrete behov opfyldt.

Via www.pensionsinfo.dk får man et rigtig godt overblik, men en kvalificeret uvildig gennemgang af tallenes betydning i de forskellige situationer, kan ofte være med til at give en langt større tryghed, og den personlige rådgivning kan vise sig at være uvurderlig på langt sigt.

Rådgiveren fra FinansHuset-Viborg ApS er ekspert i at forklare tingene enkelt og overskueligt, og kan sætte tingene i relation til netop jeres situation.

Iværksætterrådgivning

Iværksætterrådgivning<br />

Mange års erfaring med iværksættere og iværksætterkurser, har givet en solid ballast til at rådgive alle i overvejelserne om at starte selvstændig virksomhed, eller i startfasen af den nye iværksætters projekt.

Især omkring økonomisk sikkerhed (forsikringer, pensioner, a-kasse, sygedagpenge og barsel) er der rådgivet igennem mange år, men også den øvrige økonomiske del (regnskaber, driftsbudgetter og finansiering) er der stor hjælp at hente som iværksætter.

Som specialiseret rådgiver for erhvervsrådene i Midt- og Nordjylland, er der i tidens løb mange iværksættere der har vendt forskellige udfordringer med os, og vi har stort set haft alle brancher og virksomhedstyper i kortere eller længere forløb.

Vi hjælper gerne nye iværksættere på vej med et par timers generel rådgivning, uden at det koster noget. Har du et specifikt problem, eller en konkret opgave der skal løses, er det mod sædvanligt honorar.

Arbejdsløshedsforsikring efterløn, sygedagpenge og ATP

Arbejdsløshedsforsikring, efterløn, sygedagpenge og ATP

For selvstændige er det også rigtig vigtigt, at have styr på de mange offentlige ordninger der findes, og ofte er der ikke andre rådgivere der har det med i deres gennemgang af din virksomhed.

Rådgiveren fra FinansHuset-Viborg ApS har et gennemgribende indblik i de mange muligheder, og kan guide dig igennem, både når der skal tages stilling til hvilken behov din virksomhed har, og hvordan du så i praksis får gavn af dine valg.